Näytteilleasettajat

 

Tule esittelemään tuotteitasi tai palveluitasi konferenssin osallistujille!

TAITO 2017 -konferenssi kokoaan yhteen sosiaali- ja terveysalan pedagogiikasta kiinnostuneet kouluttajat, tutkijat ja muut ammattilaiset. Mukana on alan huipputason yrityksiä, kouluttajia, opettajia, opetusalan päättäjiä, järjestöjen edustajia ja opiskelijoita.

Näyttelyalueella sekä yritykset että muut tuotteiden ja palveluiden tarjoajat voivat esitellä tai myydä tuotteitaan konferenssiyleisölle.

Näyttelypaikan hinnat kahdelle päivälle (pöydän koko noin 50 x 100 cm):

½ pöytää 250 euroa  + ALV
1 pöytä 500 euroa + ALV
2 pöytää 800 euroa + ALV

Hinnat sisältävät konferenssiohjelman (lounas, kahvi ja iltaohjelma) yhdelle henkilölle.
Mahdollisen lisähenkilön osallistumisesta veloitamme 80 euroa + ALV (hinta sisältää molempien päivien ohjelman ja ateriat).

Konferenssin aikataulu: tiistai 09.00-15.45 ja keskiviikko klo 09.00-15.30.

Vahvista osallistumisesi 31.3.2017 mennessä!  
Linkki näytteilleasettajan ilmoittautumislomakkeeseen  (verkkomaksu)

Linkki näytteilleasettajan ilmoittautumislomakkeeseen (laskutus)

Lisätietoja antaa seija.tiainen(at)tamk.fi ja marja-leena.lahteenmaki(at)tamk.fi

 

Näytteilleasettajat:

Visumo 360
 
Voit viedä oppijat virtuaaliselle kierrokselle Visumo360 palvelun tekemien virtuaaliesitysten avulla. Paikkoihin, jossa tehdään työtä tai vaikkapa opiskellaan. Teemme esitykset yhdessä asiakkaan kanssa, jotta saamme sisällöiksi videoita, ääntä, tekstejä, kysymyksiä tms. mitä tarvitaan. Räätälöimme esitykset tarpeen mukaan. Muokattavat esitykset sopivat erinomaisesti koulutukseen, joissa tehdään käsillä paljon. Asioihin perehdytään visuaalisesti.
Katso esimerkki: http://visumo.fi/360/suunterveydenhoito/ (voit pyörittää kuvaa)

Visumo360

 

Lymed Oy
 
Lymed Oy on valmistanut korkealaatuisia lääkinnällisteknisiä tukivaatteita suurella suomalaisella laadulla jo vuodesta 1993 asti. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä, tarkkaan valituista ja eksklusiivisista materiaaleista. Lymed valmistaa painetekstiilejä, jotka, parhaan hoitotuloksen saavuttamisen ohella, ovat mahdollisimman mukavia käyttää ja näyttävät hyvältä.
 
Lymed Oy on tunnettu alansa edelläkävijänä sekä laadukkaiden painetekstiilien kehittäjänä. Lymed on virallinen apuvälinevalmistaja, jonka fokus on painehoidon osaamisen syventäminen sekä uusien indikaatioiden löytäminen. Lymed Oy tutkii hoitokenttää jatkuvasti ja innovoi toimialat ylittävällä tasolla. Lymedin moniammatillinen henkilökunta yhdistää uutta teknologiaa ja vahvaa tekstiilialan osaamista tuottaakseen palkittuja painevaatteitaan sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Lymed Oy tekee jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä monien sairaaloiden ja tutkimuslaitosten kanssa. Tuotteita käytetään mm. arpihoidossa, turvotushoidossa sekä leikkausten jälkihoidossa. Somaattisten tukivaatteiden käyttökohteita voi olla esim. autismin kirjo, hypotonia sekä CP-vammaisuus. Lymed®-mittatilaustuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme Tampereella.

Lymed-logo

 

Sanoma Pro
 
Sanoma Pro on Suomen suurin oppimateriaalikustantaja ja edelläkävijä digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjänä. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden tuntemiseen ja yhteistyöhön heidän kanssaan.
 
Teemme painettuja ja digitaalisia oppimateriaaleja sekä tuotamme sähköisiä palveluja perusopetukseen, lukioon ja ammatilliseen opetukseen. Helpotamme opettajan arkea tarjoamalla työvälineitä ja sisältöjä opetuksen toteuttamiseen, monipuolistamiseen ja oppimistulosten kehittämiseen. Oppimateriaalimme luovat yksilöllisiä ja innostavia oppimispolkuja erilaisille oppijoille. Lisäksi tarjoamme lapsille ja perheille tarkoitettuja hauskoja puuhatuotteita, jotka tunnistaa Oppi&ilo -tuotemerkistä.

SANOMAPRO